2017-04-20

2017-2018 ÖĞRETİM YILI FARABİ BAŞVURUSU KABUL EDİLİP GİTMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN HAZIRLAYACAĞI BELGELER



2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN HAZIRLAYACAĞI BELGELER

Başvurusu kabul edilen öğrencilerimizin aşağıdaki belgeleri hazırlayarak, 08.05.2017 Pazartesi gününe kadar ofisimize teslim etmeleri gerekmektedir.

Kabul edilen öğrencilerin herhangi bir sebepten dolayı feragat etmek istemesi halinde en geç 10 Mayıs 2017 tarihine kadar Namık Kemal Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğüne bilgi vermesi ve kendi Farabi Kurum Koordinatörlüklerine feragat dilekçesini teslim etmeleri önemle rica olunur. Feragat dilekçelerinizi farabi@nku.edu.tr adresimize mail atabilirsiniz.

NOT: Belgeler internet ortamında doldurularak çıktısı alınıp ilgili yerlere imzalatıldıktan sonra ofisimize teslim edilmelidir. El yazısı ile yazılan belgeler kabul edilmeyecektir. Aşağıdaki belgelere http://www.yok.gov.tr/web/farabi/anasayfa sayfasından veya NKU Farabi web sayfasından öğrenci belgeleri bölümünden ulaşılabilir.

1- ÖĞRENCİ BAŞVURU FORMU (2 ADET )

Fotoğraflı ve imzalı (Bölüm Başkanı veya Bölüm Koordinatörü imzası ile Kurum Koordinatörü tarafından imzalı olmalıdır).

2- ÖĞRENİM PROTOKOLÜ (3 ADET GÜZ ve  3 ADET BAHAR DÖNEMİ)

            Her biri Bölüm Başkanı veya Bölüm Koordinatörü ve Kurum Koordinatörü tarafından imzalı olmalıdır.

3- T.C. ZİRAAT BANKASI TEKİRDAĞ ŞUBESİNDEN KENDİ ADINIZA HESAP AÇILACAK.

IBAN ve hesap numarası içeren belge. İlçelerde olan öğrencilerimiz orada bulunan Ziraat Bankası’ndan hesap açabilirler. Ziraat Bankası’nın herhangi bir şubesinde hesap numarası/ KYK kredi hesabı olan kişiler bu hesap bilgisini de verebilirler. (IBAN numaralarını belirterek).

4-YÜKÜMLÜLÜK SÖZLEŞMESİ ( 1 ADET )

T.C. ZİRAAT BANKASI Tekirdağ Şubesi’nden kendi adınıza ait hesap açıldıktan sonra hesap bilgilerinizin bu belgedeki ilgili alanlara dikkatlice doldurulması gerekmektedir.

5-ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU (1 ADET)

            Tek sayfa olarak çıkarınız.

6-ÖĞRENCİ BEYANNAMESİ (1 ADET)

            Belgenin alt tarafına sadece ad-soyad yazılarak imza atılacaktır.

7-ÖĞRENCİ BELGESİ (1 ADET)

NOT: 8. VE 9. BELGELER EĞİTİM BAŞLANGIÇ TARİHİNDEN ÖNCE (EYLÜL AYININ İLK HAFTASI) OFİSİMİZE TESLİM EDİLMELİDİR. TESLİM EDİLENE KADAR BURSLAR ÖDENMEYECEKTİR.

8-SGK AYLIK PRİM ve HİZMET BELGESİ

Kamu veya Özel Teşebbüste çalışıp çalışmadığını gösteren, SGK’dan alınan bir belgedir.

9-ÇALIŞMA ve BİLDİRİM DİLEKÇESİ

NOT: YÖK TARAFINDAN ÜNİVERSİTEMİZE VERİLEN FARABİ BURSU KONTEJANI 20 KİŞİ İLE SINIRLI OLUP; KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLER ARASINDAN NOT ORTALAMASINA GÖRE ÖĞRENCİLER TESPİT EDİLECEKTİR.

NOT: ÖĞRENİM PROTOKOLLERİ HAZIRLANIRKEN ÜNİVERSİTEMİZ FARABİ WEB SAYFASINDA BULUNAN FARABİ EL KİTABINDAN YARARLANMANIZI ÖNEMLE TAVSİYE EDERİZ. (BU KİTAPTA DERSLERİN KREDİLERİ VE PROTOKOLÜN NASIL DOLDURULMASI GEREKTİĞİYLE İLGİLİ AYRINTILI BİLGİLER VARDIR.)