2017-08-14

FARABİ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE



Farabi Öğrencilerinin Dikkatine

 

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI’ndan faydalanmaya hak kazanmış öğrencilerin yapması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir:

GİDEN ÖĞRENCİLER

1. Üniversitemizden farklı üniversitelere FARABİ Kapsamında gitmeye hak kazanmış öğrencilerin, Namık Kemal Üniversitesi Akademik Takvimde belirlenen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri ve boş ders kayıt işlemlerini 11-15 Eylül 2017 tarihleri arasında yapmaları gerekmektedir.

2. Gidecek olduğu üniversitenin akademik takviminde belirlenen tarihler arasında da ders kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

GELEN ÖĞRENCİLER

1. Farklı üniversitelerden Üniversitemize FARABİ Kapsamında gelmeye hak kazanmış öğrencilerin öncelikle kendi üniversitelerinin akademik takviminde belirlenen tarihler arasında katkı payı/öğrenim ücretini ödemeleri gerekmektedir.

2. Üniversitemiz Akademik Takvimde belirlenen  11-15 Eylül 2017 Kayıt Yenileme tarihleri arasında da öğrencilerin ders kayıtları İlgili Bölümün Öğrenci İşleri tarafından yapılacaktır. Öğrenciler internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan; 19-23 Eylül 2016 tarihleri arasında, NKU adresine girilerek NKU kullanıcı adı ve şifresi ile ders kayıt işlemlerini onaylamaları gerekmektedir.

3. Ancak; FARABİ öğrencileri Ders Ekleme-Silme-Onaylama işlemlerini Bölüm Koordinatörleri gözetiminde 14-18 Eylül 2017 tarihleri arasında yaparak, ONAY FORM larının bir adedinin Bölüm Koordinatörüne, üç adedinin de Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Aksi halde ders kayıt işlemleri yapılmamış sayılacaktır.

4. Öğrenci kimliklerinin hazırlanmasında kullanılmak üzere, 1 Adet Fotoğraf ve Nüfus Cüzdan fotokopisini 30 Eylül 2017 tarihine kadar İlgili Bölümün Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Namık Kemal Üniversitesi